Meteen naar de inhoud

Hoe veilig is uw huis?

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen en persoonlijke eigendommen heeft doorzocht geeft een onveilig gevoel. Uit onderzoek is gebleken dat u 90% minder kans maakt op inbraken in uw woning wanneer uw huis voldoet aan de eisen van PKVW.

Wat houdt PKVW precies in?

PKVW staat voor Politie Keurmerk Veilig Wonen en is een veiligheidsinstrument dat bijdraagt aan de (sociale) veiligheid in en rondom uw woning.

Wat kan DE Klussenier Chris Millenaar voor u betekenen?

Voor € 60,00 maakt onze Erkende Preventie Adviseur een veiligheidsscan van uw woning (Dit neemt Ruim een uur tijd in beslag). Hierbij wordt elk gevelelement (ramenen deuren etc.) beoordeeld op inbraakwerendheid.  U krijgt een opgave van de kosten om uw woning te laten voldoen aan de eisen van het PKVW en wat de kosten zijn van certificering. Met het door ons uit te reiken Certificaat kunt u bij de meeste  verzekeringsmaatschappijen een korting bedingen op uw inboedelverzekering. Wanneer DE Klussenier Chris Millenaar de werkzaamheden en het certificaat mag uitreiken, ontvangt u de kosten van de scan terug.