Meteen naar de inhoud

Referenties

U bent van harte uitgenodigd om in een reactie uw referentie over mij te plaatsen.
Het reactieformulier vindt u onderaan deze pagina.

14 reacties op “Referenties”

 1. Na de oplevering van mijn nieuwbouw starterappartement heeft De Klussenier Chris Millenaar mij met veel uiteenlopende klussen bijzonder goed geholpen. Ik ben heel enthousiast over de kwaliteit van zijn werk, net als over de manier van werken, onze overleggen over de planning, zijn flexibiliteit en zijn meedenken. Chris is prettig in de omgang en heeft daarbij veel ervaring op verschillende terreinen.
  Zo heeft hij in een zware betonnen muur leidingen aangelegd (gefreesd) voor een keukenblok; na afloop van de klus had hij de muur ook keurig glad afgewerkt. Als geen ander heeft hij meegedacht over het betegelen van mijn keuken en ook de uitvoering was keurig! Mijn badkamer is dankzij Chris nu voorzien van een douchewand en een mooi meubel met wastafel, bovenkastje en verlichting. Daarbij heb ik kunnen profiteren van zijn inzicht en ervaring, want zelfs over de plek van het meubel gaf hij goed advies.
  Naast deze wat ‘grotere’ klussen heeft Chris veel kleinere werkzaamheden verricht, die zich zoal voordoen als je een lege woning woonklaar maakt. Hij heeft diverse hoeken en randen afgekit, plinten aangebracht (verstek gezaagd) en keurig afgelakt, toiletgarnituur opgehangen (keurig en zonder problemen in de tegels geboord), een Ikea kledingkast (in zijn eentje!) in elkaar gezet en een zeer degelijk plankensysteem/bureau aan de muur bevestigd.
  Niet alleen het resultaat en de kwaliteit van het werk van Chris Millenaar zorgen dat ik heel tevreden ben, maar ook zijn instelling en adviezen. Ik vind het bijzonder prettig dat Chris zo netjes en nauwkeurig werkt. Zelf ben ik een behoorlijk pietje precies, maar Chris heeft bij mij echt gewerkt zoals ik dat zelf (als ik het kon) ook zou doen. Hij begreep mijn manier van denken en verplaatst zich echt in wat de klant wil. Zijn stelregel is: “ik wil bij een ander net zo werken, als ik dat voor mezelf ook zou doen.” Op deze manier wil ik Chris hartelijk bedanken voor zijn werk. Ik kan hem echt iedereen aanraden!

  1. Na meerdere lekkage in de woning gehad te hebben en Chris opgebeld en die kwam gelijk om te maken. Ook heeft die in november onze badkamer gerenoveerd door de lekkage veel schade opgelopen waardoor die snel vervangen moest worden. Helaas duurde de klus langer dan gepland door veel onverwacht en tegenvallend dingen te vinden. Blijft die tot de badkamer helemaal af is inplaats van 3 weken duurde het 4 weken. Hij wil alles ook Pietje precies alles moet kloppen als niet klopte deed die opnieuw net zoals die zelf helemaal 100% te vrede is. Zeker weten advies om hem je huis veilig en prettig en na smaak te maken. Heel erg bedankt voor de goede hulp in ons huisje.

 2. Graag wil ik een reactie geven op deze site van Chris Millenaar, de Klussenier. En waarom: omdat ik heel erg tevreden ben met de werkzaamheden die Chris voor mij heeft gedaan. Bij mij moest nodig de slaapetage opgeknapt worden. De volgende werkzaamheden heeft Chris gedaan: 3 slaapkamers behangen met glasweefselbehang en deze muren ook geverfd in de door mij gekozen kleuren. Over de gehele etage is laminaat gelegd en zodanig dat het nu één geheel is geworden en zeer ruimtelijk werkt. Op de overloop , trapgat vanaf de zolder naar beneden in de hal en ook de hal zelf heeft Chris sierpleister (spagtelpoets) opgebracht. Alles ziet er heel mooi professioneel uit. Hij werkt heel secuur, levert prima werk en u kunt helemaal tevreden zijn als hij weer de deur uitgaat . Echt Chris kan ik u van harte aanbevelen.

 3. Beste lezer,

  Nadat we in het voorjaar 2011 een huis in Uithoorn hadden gekocht moest er toch wel aardig wat gebeuren. Een nieuwe badkamer was toch wel het belangrijkste wat gemoderniseerd moest worden.

  Enfin, uiteindelijk na veel gezoek wie een badkamer kan plaatsen kwamen we uit bij de Klussenier Chris Millenaar, geen idee natuurlijk wie we ‘binnen zouden halen’ Enfin Chris kwam langs en wij hadden vrij snel al een goede indruk. De zg. ‘klik’ was er dus vrij snel.

  Offerte laten opmaken en uiteindelijk hebben we Chris de opdracht gegund. Tja …..en dan moet je uiteindelijk toch altijd maar afwachten hoe hij werkt. Wij zijn zelf best kritisch en gelukkig is Chris dat ook. Alles moet netjes en vooral goed en vakkundig uitgevoerd worden. Prutswerk komt niet voor in de vocabulaire van Chris. Hij heeft uiteindelijk de badkamer geheel naar verwachting opgeleverd. Chris liep gedurende de klus tegen een aantal technische zaken aan die opgelost moeten worden maar hij heeft deze deskundig opgepakt. Geen discussie. Het moet uiteindelijk vooral goed, netjes en volgens de moderne richtlijnen worden uitgevoerd.

  Diezelfde zomer heeft Chris nog een nieuwe huiskamer-deur gemonteerd en ook een nieuwe tegenvloer in onze hal gelegd. Allemaal netjes en wederom vakkundig.

  Het jaar erop kwam het volgende project: een nieuwe dakbedekking op de uitbouw. Een nieuwe techniek werd bij ons ‘uitgeprobeerd’ Chris deed vooronderzoek en leefde zich helemaal in rondom de materie. Hij kocht nieuwe apparatuur aan om de klus te klaren. Het nieuwe dak lag er netjes en snel op.

  Nog niet lang gelden een nieuw kozijn op de tweede etage, een lastige plek om te werken. Ook het kozijn met nieuw glas keurig gemonteerd! Mooi en goed materiaal. Chris heeft zijn vaste adressen waar goed en degelijke materialen vandaan komen. En anders zoekt hij ze wel!

  Chris heeft een zeer technisch oog, komt ook met ideeen waar je zelf niet direct aan denkt en kijkt zeer nauwkeurig wat goede oplossingen zouden zijn, overweegt wat (technisch gezien) de beste mogelijkheid is en verdiept zich dan vervolgens zo deskundig mogelijk uit te voeren. Hij bereid dus zaken voor. Hij stemt helder en duidelijk af met zijn opdrachtgever en is zeer prettig in de omgang en
  communicatie.

  Chris heeft een brede kijk op eigenlijk alle technische klussen, van wat simpelere klusjes tot uitgebreide en technische vraagstukken. Chris is positief, ziet nergens tegenop en levert uiteindelijk de klus als een zeer vakkundig persoon op!

  Chris, bedankt in ieder geval tot op heden voor al je diensten en op naar de volgende klus.

  Dus zoek je voor welke klus dan ook een prettig en vakkundig persoon, kies Chris!

  Hartelijke groet uit Uithoorn, Linda en Arjan

 4. In juli 2013 heb ik via internet klussenier Chris Millenaar gevonden en heb hem gevraagd mijn slaapkamer te renoveren. Die was daar na ruim 30 jaar wel aan toe (de slaapkamer dus, niet Chris zelf).
  Toen ik zelf de houten schrootjeswand had verwijderd bleek al het oude stucwerk zwaar beschadigd en mijn vraag aan Chris was of hij er weer wat toonbaars van kon maken.

  Welnu, dat is hem glansrijk gelukt. Al het stucwerk ziet er weer pico bello uit, wanden en plafond zijn prachtig strak, alles is netjes afgewerkt met plintjes, stopcontacten zijn naar beneden verplaatst, nieuwe vensterbank is geplaatst en alle ramen op de bovenverdieping zijn weer sluitend gemaakt en voorzien van nieuw sluitwerk.

  Chris werkt nauwgezet, laat geen troep achter en stelt zich flexibel op als er plotseling weer eens iets veranderd moet worden of als er ineens nog wat extra werkzaamheden van hem gevraagd worden.
  Hij straalt ook uit dat hij plezier in zijn werk heeft. Al met al ben ik blij dat ik met hem in zee ben gegaan en ik kan hem van harte aanbevelen. Chris, bedankt!

 5. Wij zijn via internet met Chris in contact gekomen omdat onze zolder verbouwd moest worden. Hij heeft een tussenmuur geplaatst, een extra deur en kozijn geplaatst en een muur gestuct. Daarna over de hele zolder laminaat gelegd. Alles even keurig. Wij zijn meer dan tevreden. Een hele goede vakman.Ik kan hem echt aanbevelen.

 6. Enige jaren terug wilde we de huiskamer het plafond laten witten en de muren met spachtelputz.
  Op internet kwamen we Chris Millenaar tegen. Na een afspraak en een datum kwam Chris om de kamer op te knappen.
  We waren zeer te vrede met zijn werk.

  Later heeft Chris drie slaapkamers bij ons opgeknapt.
  De muren met spachtelputz. Het houtwerk geschuurd en geschilderd.
  Ook had Chris nog een kledingkast getimmerd.
  Chris had weer keurig gewerkt.

  Een ander keukenblok na 27 jaar.
  En weer hadden we Chris benaderd om deze klus te klaren.
  Chris ging voortvarend te werk, het aanrecht en kasten werden er uit gebroken.
  De wand en vloer tegels verwijdert. De waterleiding omgelegd en de elektra in gefreesd. Nieuwe stopcontacten. Er was plastic voor de deur gespannen zodat niet het hele huis stoffig werd.
  De keuken muren en plafond gestuct.
  Chris die zeer precies werkt was mooi om te zien, meten met de laserstraal, zodat alles nauwkeurig klopte.
  Het houtwerk is geschuurd en geschilderd. De verwarming verwijdert en met verf gespoten. En een bredere keuken vensterbank gemaakt.
  De keuken is praktisch ingericht met een verhoging voor wasmachine en vaatwasser. Ook door Chris gemaakt en met verf gespoten.
  Het keukenblok met 4 lades en 2 deuren is op goede hoogte gemonteerd.
  Ook zijn er nog keuken hangkasten geplaatst.
  De hele keuken ziet er prachtig uit. We kunnen weer jaren vooruit.

  We vroegen aan Chris wil je ook nog de wc., gang, hal en de kamer opknappen. Dat kon, er werd gewit en geschilderden. En in de wc. een koof om de gasleiding en ook betegelt. Het toilet artikelen op de muur geplaats. Nu is alles van de wc. vloer, handig en praktisch.
  In de huiskamer en de hal is laminaat gelegd. Dat is allemaal door Chris gedaan
  Heel onze beneden vloer is voor jaren weer netjes.
  We zijn blij dat we deze stap gezet hebben. En tijdens
  de werkzaamheden was er overleg, Chris wist voor alles wel een oplossing.
  Hij dacht met ons mee.
  Chris bedankt!!! Ons interieur is voor jaren weer mooi opgeknapt.

 7. Begin dit jaar heeft Chris onze zolder verbouwd tot 2 slaapkamers en een vliering. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en over zijn werkwijze. Hij stemt alles af, doet voorstellen, denkt mee. Ook de afstemming met stukadoors en de eisen die Chris aan hun stelt draagt bij aan zijn goede service.

 8. In het voorjaar van 2016 hebben we een woning gekocht in Aalsmeer. Na 5 jaar anti-kraak bewoning moest er eigenlijk meer gebeuren dan wat ik voorzien had.

  Ik heb simpelweg Chris Millenaar geselecteerd omdat hij toevallig in dezelfde straat woont waar we het huis gekocht hadden. Achteraf gezien heb ik daar zeker geen spijt van gehad. De verbouwing werd vrijwel direct groots aangepakt. Alles is met de grootste zorg en vooral goede kwaliteit uitgevoerd. Chris denk ook mee met de klant en komt vaak met verbeterde ideeën over bepaalde onderdelen van de verbouwing. Al met al voor ons een zeer goede keuze geweest en wonen er nu alweer ruim een half jaar met veel woongenot. Over een eventuele nazorg wordt absoluut niet moeilijk gedaan. Overigens was er nauwelijks nazorg nodig. Echt een aanrader voor al uw grote en kleine verbouwingen.

 9. Ik kende Chris nog uit de tijd dat hij in de Clauslaan woonde. Bij ons moest de schuurdeur vervangen worden. Hij gaf advies, vervang ook meteen de scharnieren. Wil je ook dat ik het glas erin zet? Chris denkt mee, geeft advies en heeft de schuurdeur netjes en snel geplaatst. Net zoals de andere reacties kan ik Chris aanbevelen voor een klus in en om het huis.

 10. In januari 2018 zijn wij binnen Amstelveen verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement. Een grote overgang van 150 naar 75 m2. Logisch dat je dan van veel spullen afscheid moet nemen en veel nieuwe zaken moet aanschaffen. Om de beperkte ruimte zo goed mogelijk in te delen hadden wij het idee om de kleine slaapkamer aan de zijkant van de woning ook als zodanig te gebruiken en de grote slaapkamer aan de voorzijde in te richten als extra kamer en hobbyruimte. Door de tussenwand deels te laten verwijderen zou er een half open toegang tot deze kamer ontstaan waardoor veel zonlicht tot de woonkamer zou doordringen. Een deel zou worden afgescheiden om te gebruiken als ‘inloopkast’.
  Verder moesten er een groot aantal kleinere ingrepen en verbouwingen plaatsvinden.
  Omdat wij het appartement in oktober kochten en begin december de sleutels zouden krijgen moest er snel gehandeld worden. Na wat zoekwerk kwamen we bij Chris Millenaar terecht. Een eerste gesprek gehad en dat voelde meteen goed. Indicatieve offerte uitgebracht en die zag er goed uit, dus direct geaccepteerd.
  Chris denkt als geen ander met je mee, geeft waardevol advies, brengt je daardoor op andere, betere ideeën en koppelt goed terug. Hij is een echte vakman, die de zaken niet afraffelt maar zorgt voor prima kwaliteit. Het is zijn beroepseer en -trots te na om het voor minder te doen.
  Het was ook fijn dat hij direct na de overdracht van de woning van start kon gaan. Ook kon hij voor twee uitbestede werkzaamheden gelukkig heel snel uit zijn netwerk van gekwalificeerde vakmensen kiezen.
  Chris en zijn maten hebben de volgende activiteiten uitgevoerd.
  Verwijderen deel tussenwand, opzetten gipswand t.b.v. de inloopkast, afwerken van beide wanden, het verhelpen van slechte afwerking bij de oorspronkelijk nieuwbouw (!), verleggen CV thermostaat, extra groep in meterkast, al het behang verwijderen, alle wanden en plafonds PAC-spuiten, schilderen van alle kozijnen en deuren aan de binnenzijde, plinten plaatsen, toiletpot verhogen en plaatsen, voorbereiden en afwerken deurkozijnen t.b.v. plaatsing andere deuren, diverse elektrotechnische aanpassingen, afvoer wasmachine, in elkaar zetten van heel veel kasten en deze plaatsen, cilindersloten vervangen.
  Kortom een grote klus die in goed overleg en binnen onze planning keurig werd uitgevoerd. Ook de nazorg werd prima geregeld.
  Uit bovenstaande blijkt wel dat wij Chris zonder enige aarzeling van harte aanbevelen! Topklasse!

 11. Wij hebben Chris ingeschakeld voor onze badkamer in een nieuwbouw woning in Uithoorn.

  De samenwerking met Chris is goed. Bij vragen of twijfel is er duidelijk overleg, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hij heeft oog voor detail en super veel ervaring.

  Door vertragingen en problemen tijdens de bouw heeft ons “project” langer geduurd dan verwacht, maar Chris gaat hier professioneel mee om en heeft de klant altijd voorop staan.

  Wij zijn blij met het resultaat en raden hem zeker aan.
  – we waren zo tevreden dat we hem ook gevraagd hebben om onze gang en keuken te tegelen-

 12. Chris heeft bij ons de badkamer tot een plaatje gemaakt, het is net een hotel! Chris is erg vriendelijk, prettig in de omgang, flexibel, denkt mee en werkt erg secuur. Nogmaals super bedankt voor alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *