Meteen naar de inhoud

Groot niet te vermijden

De Klussenier in de schijnwerpers tijdens theatershow ‘Shave, Rattle and Roll’ ‘Shave, Rattle and Roll’ is de titel van de nieuwe theatershow van Het Groot Niet Te Vermijden. Na ruim 25 jaar weet dit vijfkoppige Rotterdamse theatergenootschap hun publiek nog steeds te verrassen met messcherpe grappen, humoristische sketches en natuurlijk geweldige muziek uit verschillende genres. Op doet Het Groot ook aan. Klussenier is zeer verheugd. Er is namelijk ook een rol weggelegd voor De Klussenier in deze show! Shave, Rattle and Roll staat weer garant voor een avondje lachen, zingen en swingen. De muziek heeft zoals altijd een groot aandeel in de shows van Het Groot Niet Te Vermijden. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe professioneel deze mannen j verschillende instrumenten bespelen en ondertussen de meest humoristische sketches neerzetten. Ze staan niet voor niets te boek als echte vakmensen. Een vakman op ander gebied is Klussenier . In de omgeving van staat hij bekend als de professionele vakman voor verbouwingen en renovatiewerk. Onder andere dankzij zijn bijdrage krijgt Het Groot Niet Te Vermijden de kans hun creatieve ideeën uit te werken tot een geweldige show. : ‘De franchiseorgfanisatie De Klussenier heeft de afgelopen twee theaterseizoenen gesponsord. Het was een succes! Het is voor mij leuk om te zien dat mede door de bijdrage van De Klussenier deze talentvolle heren een geweldige show kunnen neerzetten. In de show wordt op een gegeven moment de spotlight gericht op De Klussenier. Ik heb zelf de show nog niet gezien en ben erg benieuwd hoe ze dat doen. Daarnaast krijgen Klusseniers de mogelijkheid om zelf van de show te genieten of om kaarten cadeau te doen aan klanten. Wat is er nou leuker dan de klant bij oplevering twee kaarten voor een goede theatershow cadeau te doen?’ Kijk voor de speeldata op de site van Het Groot Niet Te Vermijden of informeer bij het theater bij u in de buurt.