Meteen naar de inhoud

Remeha Tzerra

Deze cv-ketel is als beste uit de onafhankelijke test gekomen van de Consumentenbond.

De in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Tzerra Plus CW4 is zeer energiezuinig, zorgt voor supersnelle en comfortabele warmtelevering en is door de compacte afmeting bijna overal in een woning te plaatsen.

Hoogste testoordeel
In totaal heeft de Consumentenbond 17 moderne HR-ketels getest. De Remeha Tzerra M28c Plus is met een 7,7 als eindresultaat als beste getest. Volgens de Consumentenbond is het toestel een echte allrounder. Op veel van de onderdelen komt deze ketel bijzonder sterk voor de dag. Zo laat het toestel op het gebied van energiezuinigheid bij verwarming al zijn concurrenten ver achter zich. Ook op comfort warm water en stroomverbruik scoort het toestel in de hoge regionen. Bovendien wordt deze topper aangeboden voor een zeer scherpe prijs in vergelijking tot andere geteste cv-ketels.

Beste cv-ketelmerk van Nederland
Als kers op de taart krijgt het merk Remeha van het consumentenpanel ook nog eens het hoogste rapportcijfer, een 8,5.

Kijk op de website voor meer informatie.

Documenten