Meteen naar de inhoud

vanaf nu ook dakbedekking

Vanaf nu ook de mogelijkheid om u dakbedekking opnieuw te doen met EPDM.

In Europa, Amerika en het Midden-Oosten worden al meer dan 40 jaar, met succes, daken gemaakt met EPDM dakbedekking. Uit onderzoek is gebleken dat de testwaarden van de dakbedekking op deze daken keer op keer de normen, DIN en ASTM – die ten grondslag liggen aan de productie van EPDM dakbedekking, overtreft. Het Duitse Kunststofcentrum SKZ te Würzburg verklaart dat de werkstof EPDM een levensduur van meer dan 50 jaar heeft. Dit is een garantie voor een duurzame en waterdichte vlakdakafdichting. Uit onafhankelijke onderzoeken door instituten zoals het NIBE en Boom blijkt dat EPDM als dakbedekking voor platte daken de meest gunstigste milieu- belastingsfactor heeft. EPDM wordt zonder open vuur aangebracht, is recyclebaar en heeft een zeer lange levensduur.

◊ Een praktijk gebruiksduur van 50 jaar. (SKZ onderzoek maart 2001)
◊ Veilig werken zonder open vuur (NEN 6050).
◊ Vliegvuurbestendig (NEN 6063 :2008).
◊ Een zeer gunstige milieubelastingsfactor.
◊ Blijvend elastisch.
◊ Lichtgewicht ca 1,23 kg/m²/1 mm.
◊ Bitumen– en worteldoorgroeibestendig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *